Image

Fasticon anställer tre personer

KARRIÄR Fasticon har gjort tre strategiska rekryteringar.
Publicerad den 30 Januari 2009

Det handlar om:

* Örjan Johansson har tillträtt som seniorkonsult i Stockholm med uppdrag att ytterligare utveckla Fasticons rådgivande och stödjande tjänster inom Facility Management (FM) och Asset Management (AM). Örjan, som närmast från kommer Jones Lang LaSalle, har omfattande erfarenhet av fastighetsföretagande från bland andra GE Real Estate, Stenvalvet och Vasallen.

- Det känns väldigt stimulerande att komma in i Fasticon, att bli delaktig i en mycket kompetent organisation, och kunna bidra till en fortsatt positiv utveckling av både Fasticons verksamhet och kundernas affärer, säger Örjan Johansson.

* Maria Stenberg, som har tillträtt som ekonomichef och konsult i Stockholm. Förutom att ansvara för företagets administration och ekonomi kommer hon att arbeta som konsult i uppdrag inom affärs- och organisationsutveckling, upphandling. Stenberg, som är diplomerad revisor, kommer närmast från ISS och en tjänst som regionansvarig för kommersiella fastigheter.

* Hans Lindau, som tillträder som konsult i Malmö. Hans, som har lång erfarenhet av fastighetsföretagande bland annat som distriktchef för förvaltningsverksamheten inom ISS Property Services, kommer närmast från Colliers International där han arbetat med förvaltning inom det kommersiella beståndet.

- Nu är det viktigare än någonsin för branschens aktörer att utveckla verksamheten och affärerna så att intäkterna och lönsamheten bibehålls. För de fastighetsföretagare som lyckas med detta finns alla möjligheter att tjäna pengar. Men vi märker också att det finns ett stort, och ökande, behov av professionellt stöd. För att möta dessa behov har vi gjort de tre strategiska rekryteringarna, säger Jahn Wahlbäck, vd för Fasticon AB.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige