Image

Fasticon anställer i Stockholm

Karriär Fasticon har anställt fastighetskonsulterna Pia Larsson och Monica Joon för att förstärka affärsstödsteamet i Stockholm.
Publicerad den 26 Oktober 2011
Monica Joon och Pia Larsson. Bild: Fasticon. Bild: Fasticon
Monica Joon och Pia Larsson. Bild: Fasticon.

Pia Larsson har erfarenhet från landstingsvärlden och kommer senast från Landstinget Sörmland där hon hade rollen som enhetschef för internservice.

Monica Joon kommer närmast från Haninge kommun och har arbetat med lokalförsörjning och internhyresmodeller. Monica kommer att arbeta med förändringsprocesser hos kommuner.
– Det känns mycket bra att vi lyckats attrahera och anställa två personer med
så bred erfarenhet från fastighetsföretagande. Med den tydliga spetskompetens som de dessutom har båda två, är de redan från start en stor tillgång i vårt arbete hos våra kunder, säger Jahn Wahlbäck, regionchef på Stockholmskontoret.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige