Image
Högsbo 7:2.
Högsbo 7:2.

Fastena köper i Högsbo

Transaktioner Vättersnäs Förvaltning säljer en lättindustrifastighet om cirka 3 300 kvadratmeter i Högsbo industriområde i Göteborg.
Publicerad den 1 December 2023

Panreal har bistått det privatägda fastighetsbolaget Vättersnäs Förvaltnings AB med initiativ och genomförande av försäljning av aktierna i Bronsporten Högsbo 7:21 AB – ägandebolaget till fastigheten Högsbo 7:21 i Göteborg.

Byggnaden är strategiskt belägen i Högsbo industriområde i Göteborg och har sedan färdigställandet 2016 förhyrts av Densiq – ett bolag inom Latoursfären. Total LOA uppgår till drygt 3 300 kvadratmeter och hyresintäkterna till cirka 5,7 miljoner kronor.

Köpare är ABG Fastena som tillträtt den 30 november 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Panreal på Branschguiden

Panreal är en partnerägd rådgivare som erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning och projektledning vid bolagsöverlåtelser på den svenska fastighetsmarknaden.

Firman erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till alla slags investerare – allt från bygg- och fastighetsutvecklingsbolag till institutioner, fonder och onoterade bolag.
Genom en kombination av starkt engagemang, djup kunskap om fastighetsmarknaden och stor erfarenhet av bolagsaffärer är Panreal en självklar partner i transaktioner där optimal värdetillväxt är en förutsättning.

Panreal är...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige