Image
Executive Property köper i Västervik.
Executive Property köper i Västervik. Bild: Panreal

Executive Property köper i Västervik

Transaktioner Mims Invest säljer en nybyggd handelsfastighet i Västervik till Executive Property.
Publicerad den 1 December 2023

Panreal har bistått koncernen Mims Invest med initiativ och genomförande av försäljning av aktierna i Västervik Husvagnen 2 AB – ägandebolaget till fastigheten Husvagnen 2 i Västervik.

Byggnaden är strategiskt belägen i Västerviks externhandelsområde Ljungheden och förhyrs sedan färdigställandet 2023 av lågprisaktören Dollarstore och restaurangkedjan Linnea & Basilika. Total LOA uppgår till 4 550 kvadratmeter och hyresintäkterna till cirka 5,5 miljoner kronor.

Köpare är Executive Property Svenska AB som tillträtt den 1 december 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Panreal på Branschguiden

Panreal är en partnerägd rådgivare som erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning och projektledning vid bolagsöverlåtelser på den svenska fastighetsmarknaden.

Firman erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till alla slags investerare – allt från bygg- och fastighetsutvecklingsbolag till institutioner, fonder och onoterade bolag.
Genom en kombination av starkt engagemang, djup kunskap om fastighetsmarknaden och stor erfarenhet av bolagsaffärer är Panreal en självklar partner i transaktioner där optimal värdetillväxt är en förutsättning.

Panreal är...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige