Image
Erik Selin.
Erik Selin. Bild: Balder

Erik Selin om långsiktighet och Göteborgs framtid

Göteborg 400+ Erik Selin, allmänt betraktad som mäktigast i den svenska fastighetsbranschen, är klar för framtidsseminariet Göteborg 400+ den 30 maj. Anmäl er så snart som möjligt – till och med fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre.
Publicerad den 24 April 2018

Göteborg 400+ hålls på Elite Park Avenue Hotel på Avenyn den 30 maj. Du anmäler dig till seminariet här.

Namnet 400+ kommer av stadens 400-årsjubileum år 2021 och fokus för det här seminariet ligger på tiden efter jubiléet – 2020-talet och framåt.

Balders vd och grundare Erik Selin är en av Sveriges bästa investerare. Han började med två tomma händer och har byggt upp ett miljardimperium vars grenar sträcker sig långt utanför Balder och fastighetsbranschen.

På Göteborg 400+ intervjuas han om sin långsiktiga investeringsstrategi och om hur han ser på sin hemstad Göteborg på lång sikt. Vad innebär Västlänken, Älvstaden och så vidare…

Bland de övriga talarna på seminariet återfinns bland andra Hans Wallenstam, Platzers P-G Persson, Castellums Mariette Hilmersson, Stenas Cecilia Fasth och Unibail-Rodamcos Lars-Åke Tollemark. Programmet finns här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

 

Var: Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget, 722 15 Västerås.

När: 29 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Västerås som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, bostadsmarknad, retail, transaktionsmarknad m.m.) i Västerås som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, 
Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Läs om 2016 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

Mer från Fastighetssverige