Image

Enellys skriver tioårigt kontrakt i Örebro

Uthyrning Newsec Asset Management har tecknat ett hyresavtal med Enellys Burger Bar avseende drygt 600 kvadratmeter i Litografen, Örebro. Hyresavtalen löper över tio år med inflyttning i januari 2012. Fastigheten ägs av Alecta.
Publicerad den 14 Oktober 2011

Enellys Burger Bar planerar att öppna en ny modern hamburgerrestaurang i fastigheten Litografen på Adolfbergsvägen 6 i Örebro. Restaurangen, som även erbjuder en så kallad ”Drive through-servering”, kommer vara belägen på två plan om totalt drygt 600 kvadratmeter. Inflyttning sker i januari 2012.

- Vi är glada att nu få möjlighet att etablera en modern restaurang i Litografen. Det är en stadsdel under stark utveckling som vi tror stenhårt på, säger Adam Dagdelen, restauratör och blivande hyresgäst.

- De kommer att passa perfekt i det nya modernare Litografen. Med syfte att få möjlighet att förtäta och strukturera området till mer handel, service samt tjänsterelaterad verksamhet arbetar vi nu med att få till en förändrad detaljplan, säger Jonas Törnell, affärsansvarig vid Newsec Asset Management, som förvaltar fastigheten på uppdrag av Alecta.

Fastigheten har en totalt uthyrningsbar yta om 33 000 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige