Image
Kvarteret Sigrid i centrala Borlänge.
Kvarteret Sigrid i centrala Borlänge. Bild: Diös

Diös utvecklar kontor för Lyko i Borlänge

Uthyrning Lyko satsar i Borlänge ­och tredubblar sina kontorsytor i Borlånge centrum. Flytten till Diös lokaler innebär att de tredubblar sin kontorsyta, som utformas med fokus på att skapa en långsiktig och identitetsstark mötesplats för både medarbetare och besökare. Inflyttning beräknas ske i november.
Publicerad den 20 Juni 2023

Det nya kontoret utformas utifrån ett aktivitetsbaserat arbetssätt, med ambitionen att skapa en miljö som främjar möten, gemenskap och kreativitet. Lyko har huvudkontor i Stockholm och Vansbro, samt ytterligare tolv lokala kontorshubbar. Skönhetskedjan expanderar kraftigt i både Norden och Europa.

– Vi är fantastiskt glada att vi kan fortsätta växa i Borlänge nära våra rötter i Vansbro. Det nya läget intill Högskolan Dalarna passar oss perfekt eftersom vi vill fortsätta attrahera rätt kompetens på vår fortsatta tillväxtresa, säger Peter Gunnarsson, CTO, Lyko.

– Vi är glada över att få utveckla Lykos nya kontor mitt i centrala Borlänge. Efterfrågan på moderna kontor i stadskärnan är fortsatt stark och mycket pekar på att det är en effekt av både Högskolan Dalarnas nya campus och Northvolts satsning strax utanför city. Vi kommer se ett ökat flöde av människor i stadskärnan och företagen vill vara tillgängliga för sina medarbetare och nära sina kunder, säger Tobias Norestrand, kommersiell förvaltare, Diös Borlänge.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige