Image

Diligentia hyr ut på Sveavägen

UTHYRNING Den 1 september flyttar Entraction in på 1 000 kvadratmeter i Diligentias fastighet på Sveavägen 20 i Stockholm.
Publicerad den 27 April 2009

- Efter förhandlingar är vi nu glada att ha kommit överens med vår nya hyresgäst. Just Sveavägen 20 är ju en verklig framgångssaga med värdeskapande miljöer för en varierande skara kontorshyresgäster, säger Daniel Dubios, uthyrare på Diligentia.

Den 1 september flyttar 70 Entractionmedarbetare in på drygt 1 000 kvadratmeter. Entraction är en internationell spelkoncern inom den digitala spelindustrin som i Sverige utvecklar egna mjukvarusystem för internetspel.

- Lokalen är mycket yteffektiv och huset toppmodernt med en spektakulär entré, säger Britt-Marie. Vi värdesätter också de seriösa och välrenommerade grannföretag som redan flyttat in på Sveavägen 20, en adress med suveränt läge mitt emellan Hötorget och Stureplan, säger Britt-Marie Boije, CFO på Entraction.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige