Image

De säljer på Catellas auktion

Transaktioner Åtta fastighetsägare kommer att sälja 74 fastigheter, med ett sammanlagt värde om mellan 500 miljoner och en miljard kronor, på Catellas auktion i slutet av oktober.
Publicerad den 22 Augusti 2012
Erik Westerlund. Bild: Catella. Bild: Catella
Erik Westerlund. Bild: Catella.

De åtta fastighetsägarna är:

# CBRE Global Investors.

# Cornerstone Real Estate Advisors.

# Hemfosa Fastigheter.

# Kombinationsfastigheter i Göteborg.

# Långfast Fastigheter (AB).

# Sveafastigheter.

# Teri Property III Sweden (AB).

# Valad Europe.

Fastigheterna, som är värderade upp till cirka 50 miljoner kronor styck, är belägna över hela landet och av olika fastighetstyper.

- Vi är positiva inför auktionerna. Vi tror att det här är ett bra sätt att nå köpare till mindre fastigheter, säger Erik Westerlund, Catella Corporate Finance.

Förberedelserna inför fastighetsauktionerna pågår just nu och arbetet med att ta fram informationsmaterial är i slutfasen. Fastigheterna kommer att marknadsföras i en bred och strukturerad kampanj från och med måndag 3 september 2012.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige