Image
Plönninge Förvaltning AB är fastighetsägare till det gamla Plönningegymnasiet där nu Halmstad kommun blir hyresgäst.
Plönninge Förvaltning AB är fastighetsägare till det gamla Plönningegymnasiet där nu Halmstad kommun blir hyresgäst. Bild: Croisette

Croisette förmedlar utbildningslokaler i Halmstad

Uthyrning Plönninge Förvaltning AB, har med hjälp av Croisette hyrt ut skollokaler till Halmstad Kommun. Lokalerna omfattar en yta om cirka 3900 kvm, och det femåriga hyreskontraktet är planerat att träda i kraft under första halvåret 2024
Publicerad den 8 December 2023

Denna överenskommelse innebär en väsentlig förändring av Halmstad Kommuns ursprungliga planer. Tidigare övervägde kommunen att bygga paviljonger för att temporärt rymma sina elever innan en permanent lösning var på plats. Med beslutet att hyra delar av det gamla gymnasiet skrotas dessa planer till förmån för en mer kostnadseffektiv lösning.

– Det här blir verkligen en riktigt bra lösning för alla inblandade och det ska bli fantastiskt med liv och aktivitet på Plönninge igen. Vi vill även passa på att tacka Croisette för ett värdefullt samarbete under processen, säger Ludwig von Segebaden, delägare i Plönninge Förvaltning AB.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Rabatterna sjunker i sektorn – men dominerar fortsatt

Lista De noterade fastighetsbolagen på de två största listorna har nu alla lämnat sina bokslut för 2023 och man kan fortsatt konstatera att utefter substansvärdena som rapporterats så är det så att nästan alla bolagen handlas till rabatt på börsen, även om de minskat efter fastighetsrallyt på börsen under Q4. Här presenterar Fastighetssverige en färsk lista uppdaterad efter rapportfloden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige