Image
Marc Micallef.
Marc Micallef. Bild: Credentia

Credentia utser ny vd och koncernchef

Bolag Credentias styrelse har utsett Marc Micallef till ny vd och koncernchef. Marc Micallef tillträder posten 1 juli 2023 och efterträder Ronny Jansson, som blir kvar i bolaget som styrelseledamot.
Publicerad den 5 Juli 2023

Marc Micallef har en lång erfarenhet från branschen med olika ledande positioner inom bolaget och främst inom projektutveckling där han varit operativt ansvarig sedan flera år tillbaka.

Det senaste året har Marc Micallef varit vice vd och haft huvudansvaret för projektutveckling, ackvisition samt marknad och försäljning. Credentia ser Marc Micallef som en given efterträdare till Ronny Jansson då de har jobbat tätt tillsammans i många år och Marc Micallef varit operativt ansvarig för en stor del av bolaget det senaste året. Enligt Credentia känner Marc Micallef företaget utan och innan samt varit en viktig nyckelperson i arbetet med att utveckla den strategiska inriktningen bolaget befinner sig i idag.
– Att Marc nu tar över känns som ett viktigt steg i den fortsatta utvecklingen av bolaget och för att möta de utmaningar vi står inför, säger styrelseordförande Jan-Olof Backman.
– Jag känner mig väldigt hedrad och glad över att få det här förtroendet från vår styrelse och ägare. I de utmaningar vi står inför idag känns det även tryggt både för mig och bolaget att ha kvar Ronny som styrelseledamot. Jag ser fram emot att leda företaget vidare in i framtiden tillsammans med mina otroligt erfarna och kompetenta medarbetare, säger Marc Micallef.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige