Image
Eva Landén.
Eva Landén. Bild: David Schmidt/Pixprovider

Corem hyr ut i Jordbro

Uthyrning Corem har tecknat hyresavtal med Sun-Com Logistics avseende cirka 6 700 kvadratmeter i fastigheten Jordbromalm 5:2, 5:3 i Jordbro i Haninge söder om Stockholm.
Publicerad den 30 Juni 2020

Avtalet innebär att Sun-Com expanderar i Jordbro och företaget tillträder de nya lokalerna den 1 juli 2020.
– Vi ser en stark efterfrågan på våra tjänster och kan tack vare de nya lokalerna expandera vår verksamhet för att möta denna efterfrågan. Vi har haft en bra dialog med Corem och är väldigt nöjda med hur de har kunnat möta våra behov och erbjuda en passande lösning. Corem har visat att de förstår vår affär och vi ser fram emot att växa tillsammans, säger Jens Eklund på Sun-Com Logistics, som är ett logistikföretag som levererar och monterar möbler till slutkund.
– Vi tackar Sun-Com för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Jordbro är ett av våra prioriterade områden där vi även gjorde ett kompletterande förvärv nyligen. Läget är väldigt bra för citynära logistik och har god framtidspotential, säger Eva Landén, vd för Corem Property Group.

Corem äger elva fastigheter i Jordbro, om totalt 43 600 kvadratmeter och tillträder den 1 juli även en fullt uthyrd fastighet i området om cirka 3 300 kvadratmeter uthyrbar yta.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige