Image

Corem hyr ut i Jönköping

Uthyrning Corem har tecknat ett tioårigt hyresavtal, omfattande 3 480 kvadratmeter, med Postnord Sverige i fastigheten i Ljungarums Industriområde, Jönköping.
Publicerad den 18 November 2015

Avtalet i fastigheten Ädelmetallen 4 omfattar cirka 3 480 kvadratmeter, varav merparten utgörs av ytor för postsortering. Vidare inrymmer lokalen kontor, lager och uppställningsplatser för fordon.

I Ljungarums Industriområde, Region Småland, har Corem ett samlat fastighetsbestånd om 14 fastigheter och drygt 32 700 kvadratmeter.

- Vi är mycket glada över att nu ha tecknat ytterligare ett hyresavtal med Postnord Sverige AB. Corem har sedan tidigare Postnord Sverige som hyresgäst i den nya Veddesta-terminalen i Järfälla, Region Stockholm, med en yta om cirka 19 600 kvadratmeter. Vi ser fram emot att få fortsätta vårt positiva samarbete med Postnord Sverige, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige