Image
Illustration av ny Coop i Spånga.
Illustration av ny Coop i Spånga. Bild: 3D House

Coop öppnar nytt i Spånga

Bygg/Arkitektur Omkring påsk 2024 öppnar nya Stora Coop i Spånga utanför Stockholm. Butiken blir cirka 2 600 kvadratmeter och byggs enligt Coops matmarknadskoncept.
Publicerad den 11 December 2023

Nya Stora Coop Spånga får bland annat en vertikal inomhusodling med grönsaker och örter liksom av en manuell delikatess- och fiskavdelning, en chark och ett butiksbageri.

– Det känns fantastiskt att vara med och bidra från start med en modern matdestination när nya Bromstenstaden i Spånga växer fram. Butiken kommer att bli en modern matmarknad med fokus på matglädje, kundmöte och inspiration, säger Meta Persdotter, vd för Coop Butiker & Stormarknader.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Rabatterna sjunker i sektorn – men dominerar fortsatt

Lista De noterade fastighetsbolagen på de två största listorna har nu alla lämnat sina bokslut för 2023 och man kan fortsatt konstatera att utefter substansvärdena som rapporterats så är det så att nästan alla bolagen handlas till rabatt på börsen, även om de minskat efter fastighetsrallyt på börsen under Q4. Här presenterar Fastighetssverige en färsk lista uppdaterad efter rapportfloden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige