Image
Bild: Istock

CBRE fortsätter stärka upp på retailsidan

Bolag CBRE meddelade nyligen att man utsett Oscar Sandén som ny Head of Retail, Investor Leasing. Nu fortsätter bolaget stärka sitt retailteam genom att rekrytera Per-Håkan Andréasson som Senior Director.
Publicerad den 14 April 2021
Per-Håkan Andréasson. Bild: CBRE
Per-Håkan Andréasson.

CBRE, Investor Leasing, Retail, agerar som rådgivare och projektleder uthyrningar och etableringar i hela Sverige. Bolaget upplever en ökad efterfrågan på sina tjänster och för att möta marknadens behov har man nu rekryterat en ny, senior medarbetare till retailgruppen.
– Trots pandemin och de stora utmaningar som handeln hanterar så har vår retailgrupp varit otroligt framgångsrik. Därför är jag extra glad att vi nu kan presentera en fantastisk förstärkning av vårt team och därmed fortsätta vara den ledande rådgivaren på den svenska retailmarknaden, säger Glenn Håkansson, Head of Investor Leasing, Göteborg.
– Timingen är helt rätt att förstärka vårt team givet hur retailsegmentet fortsätter växa år efter år, framförallt hos oss på CBRE. Per-Håkan har rätt bakgrund och kompetens som gör att vi kan fortsätta utveckla affärsområdet, säger Oscar Sandén.

Per-Håkans fokus kommer att vara projektledning av etableringar, på uppdrag av retailaktörer och handlare. Han tillträder tjänsten hos CBRE som Senior Director den 1 maj 2021. Han driver i dag det egna företaget Tenrep som hjälper företag med etableringar runt om i hela Sverige. Han har lång erfarenhet, stort kontaktnät och kompetens om Sveriges handelsplatser och trafikleder.
– Var sak har sin tid och just nu känns det som helt rätt timing att börja hos CBRE. Jag tror att det team som jag tillsammans med Oscar Sandén och Bengt Axelsson bildar, har alla förutsättningar att bli fantastiskt bra! Jag anser ju att både Oscar och Bengt är outstanding i Sverige inom sina respektive gebit, så det ska bli en stor ära att få jobba med dem och utveckla etableringssidan tillsammans med dem. Förhoppningsvis kan mina snart tjugo år inom detta segment bidra på ett riktigt bra sätt! Jag ser fram emot att börja den 1:e maj.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Exklusivt med globala investeraren: Här kommer de satsa krutet framöver

Bolag Fastighetssverige har fått en exklusiv intervju med två företrädare för Nuveen Real Estate, en av världens största fastighetsförvaltare och investerare. Den europeiska fastighetschefen Randy Giraldo berättar om investerarens strategi på marknaden och det stora fokuset det kommande decenniet, medan den nordiska transaktionschefen Oscar Maltesen kommenterar synen på svenska fastigheter, de mest intressanta segmenten och prisjusteringen de väntar på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige