Image
Linda Persson går till CBRE.
Linda Persson går till CBRE. Bild: Cushman & Wakefield och Alexander Olivera

CBRE förstärker inom logistiksegmentet

Karriär CBRE rekryterar Linda Persson som ny director inom Investor Leasing, Industrial & Logistics. Hon kommer närmast från Cushman & Wakefield.
Publicerad den 1 Mars 2022

CBRE fortsätter växa och för att ta sig an den ökade efterfrågan inom affärsområdet Investor Leasing, Industrial & Logistics har man rekryterat Linda Persson. Hon kommer närmast från Cushman & Wakefield och har lång erfarenhet av att leda uthyrningsprojekt och gedigen kunskap av logistikfastigheter, som konsult men även som affärsutvecklare på Bockasjö.
Med rekryteringen av Linda Persson kommer affärsområdet Investor Leasing, Industrial & Logistics att ha rådgivare i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– För att möta dagens och framtidens efterfrågan på våra tjänster är det väldigt glädjande att Linda börjar hos oss. Linda är respekterad som rådgivare i fastighetsbranschen och av våra kunder. Jag är övertygad om att hon kommer tillföra mycket till teamet och CBRE, säger Christoffer Bladh Nord, Head of Investor Leasing, Industrial & Logistics på CBRE.

– Det är oerhört roligt att få komma till ett team som jag till viss del har jobbat med tidigare. Tillsammans kommer vi att stärka närvaron än mer ute på hyresmarknaden och förmedling av tagare. Jag ser fram emot att börja på CBRE och bidra med min kunskap inom affärsområdet, säger Linda Persson.

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige