Image
Helén Lindskog blir ny affärscontroller på Catena.
Helén Lindskog blir ny affärscontroller på Catena. Bild: Catena

Catena hämtar affärscontroller från Swedbank

Karriär Helén Lindskog är ny affärscontroller på Catena, med fokus på lönsamhetsanalys, värdering och investeringsuppföljning.
Publicerad den 23 Maj 2019

Helén Lindskog har en bakgrund inom banksektorn, senast i en tjänst som kundanalytiker inom Swedbank där noterade fastighetskoncerner har varit hennes huvudsakliga inriktning. Rollen som affärscontroller på Catena är strategiskt viktig för verksamheten både ur ett affärsperspektiv och finansiellt.

– I samband med de affärsbeslut vi fattar kan Helén med sin gedigna kompetens bidra med värdefullt stöd till såväl Catenas ledning som våra olika regioner, säger Catenas vd Benny Thögersen.

Helén Lindskog efterträder Jörgen Eriksson som sedan en tid tillbaka är Catenas regionchef i Malmö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige