Image

Catella rekryterar sex personer till Corporate Finance

Bolag Catella förstärker den svenska fastighetsrådgivningen med sex nya analytiker till kontoren i Stockholm och Göteborg för att möta en ökad efterfrågan av både transaktionsrådgivning och kapitalmarknadsrelaterad rådgivning.
Publicerad den 28 Oktober 2016
Robert Fonovich. Bild: Catella
Robert Fonovich.

– Den underliggande marknaden för fastighetstransaktioner är fortsatt stark. Även om konjunkturen försvagas kommer fastigheter i relation till andra tillgångsslag vara mycket attraktiva. En investering i fastigheter kombinerar möjligheten till attraktiv avkastning med ett inflationsskydd, säger Arvid Lindqvist, analyschef på Catella.

– Vi ser många initiativ relaterade till kapitalmarknaden och intresset från internationella investerare är fortsatt stort både i Sverige och runt om i Norden. Flera institutioner önskar dessutom öka sin fastighetsexponering. För att möta en ökad efterfrågan av både transaktionsrådgivning och kapitalmarknadsrelaterad rådgivning förstärker vi vårt Corporate Finance-team med ett antal nya medarbetare i affärsdrivande roller. I och med dessa rekryteringar består vårt svenska team av närmare 40 personer, säger Robert Fonovich, chef för Catellas svenska Corporate Finance-verksamhet.

Till Stockholmskontoret har Elin Ericson, nyexaminerad fastighetsekonom, Max Doherty som närmast kommer från Swedbank och Dan Taranets från Capman anställts. Gustaf Knall har internrekryterats till Corporate Finance-teamet. I november välkomnar Catella även Sophia Ångström från Credit Agricole till Stockholmsteamet.

Till teamet i Göteborg har Marcus Lotzman, nyutexaminerad civilekonom anställts.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige