Image

Catella rekryterar från SEB

Karriär Catella rekryterar Fredrik Brusewitz, närmast från SEB, till kapitalmarknadsteamet.
Publicerad den 21 December 2015

Fredrik Brusewitz börjar på Catella under mars nästa år och kommer att arbeta i en senior affärsdrivande roll i Catellas kapitalmarknadsteam. Han kommer senast från en roll som sektoransvarig för fastigheter på SEB Debt Capital Markets där han arbetat de senaste åtta åren. Innan dess var Fredrik analytiker på Catella respektive konsult inom Financial Services på Deloitte.

- Catellas styrka är vår förmåga att länka samman mångårig fastighetserfarenhet med genuin kompetens om kapitalmarknaden. Fredrik är med sin starka kapitalmarknadsbakgrund med fokus på fastigheter en oerhörd tillgång för oss. Han kommer att ha en ledande roll inom vårt kapitalmarknadsteam och arbeta med att vidareutveckla vårt erbjudande inom fastighetsrelaterad Corporate Finance, säger Robert Fonovich chef för Catellas svenska Corporate Finance.

- Catella genomförde nyligen två stora fastighetsrelaterade kapitalmarknadsprojekt. Vi var rådgivare till Ica Fastigheter vid bildandet av det nya fastighetsbolaget Secore Fastigheter och vi var arrangör och finansiell rådgivare i samband med skapandet av det nya fastighetsbolaget Klockarbäcken Property Investment. Intresset för att investera i nya fastighetsbolag är fortsatt mycket stort och vi arbetar för närvarande aktivt med ett flertal fastighetsrelaterade kapitalmarknadsprojekt där Fredrik får en viktig roll, säger Robert Fonovich.

Inom Corporate Finance erbjuder Catella transaktionsrådgivning vid försäljning och förvärv till nationella och internationella investerare i Europa, med inriktning mot komplexa transaktioner. Catella erbjuder också marknadsanalys och strategisk rådgivning samt rådgivning avseende finansiering till företag inom fastighetssektorn.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige