Image
Carina Persson.
Carina Persson. Bild: Riksbyggen

Carina Persson ny affärschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i södra Sverige

Bolag Från den 1 augusti axlar Carina Persson, nuvarande marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i norra Skåne, sin nya roll som affärschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning Syd. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare.
Publicerad den 25 April 2023

Carina Persson, som idag är marknadsområdeschef för norra Skåne, tar den 1 augusti över från Riksbyggens nuvarande affärschef syd Michael Frank som går i pension. I affärsområde Riksbyggen Syd ingår Blekinge, Bohuslän, Gotland, Halland, Skåne, Småland, Södermanland Västergötland och Östergötland.

– Jag är tacksam och oerhört taggad att axla rollen som affärschef. Riksbyggen ligger långt framme när det gäller hållbarhet och att arbeta långsiktigt. Vi har skapat en stabil plattform inom förvaltning och har många olika tjänster som både är bra för klimatet och för våra uppdragsgivares plånböcker, säger Carina Persson.

Carina, som är civilekonom, började sin karriär på Riksbyggen 2004 som ekonom på Riksbyggens kontor i Hässleholm. Efter några år avancerade hon till chef för den ekonomiska förvaltningen i marknadsområdet och har de senaste tio åren varit marknadsområdeschef.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige