Image

Carina Jonsson ny avdelningschef på fastighetskontoret

Karriär Carina Jonsson har utsetts till ny chef för fastighetskontorets fastighetsavdelning. Hon kommer närmast från Locum.
Publicerad den 28 Mars 2013
Carina Jonsson. Bild: Fastighetskontoret.
Carina Jonsson.

– Fastighetskontoret ansvarar för en unik och spännande mix och bredd av fastigheter avsedda för olika ändamål. Jag ser verkligen fram emot att, som ansvarig för fastighetsavdelningen, utveckla fastighetskontorets tekniska och affärsmässiga förvaltning, lära känna nya kunder och försöka leva upp till deras behov och förväntningar, säger Carina Jonsson.

Carina Jonsson kommer närmast från Locum där hon arbetat som kundchef med ansvar för ett antal stora kunder, bland annat Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) och Hälso- och sjukvårdsförvaltningen (HSF).

– Carina har en bred kompetens och erfarenhet av strategisk fastighetsförvaltning och av att utveckla service och vårda goda kundrelationer. Detta tillsammans med hennes entusiasm och förmåga att engagera medarbetare, blir ett värdefullt tillskott för fastighetskontoret, säger Juan Copoví-Mena, fastighetsdirektör.

Carina Jonsson tillträder tjänsten som chef för fastighetskontorets fastighetsavdelning den 21 mars 2013.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige