Image
Dogman, som säljer djurtillbehör, hyr 1300 kvadratmeter hos CA på Västerport i Växjö.
Dogman, som säljer djurtillbehör, hyr 1300 kvadratmeter hos CA på Västerport i Växjö. Bild: SaNtINa/kIKs/Wikipedia

CA Fastigheter hyr ut 5 700 kvadratmeter i Växjö

Uthyrning CA Fastigheter har tecknat flertalet nya hyresavtal i området Västerport i Växjö. Totalt omfattar hyresavtalen cirka 5 700 kvadratmeter varav vissa av hyresgästerna redan finns på plats och övriga flyttar in under året. Ytorna är en blandning av butikslokaler och kontorslokaler men även butikslokaler som ställs om för verksamheter för olika typer av aktiviteter.
Publicerad den 7 September 2021

I fastigheten Tvinnaren 3 kommer Wallride Sweden AB att förhyra 1 800 kvadratmeter för actionsport. Granne blir Dogman Butiker AB, som kommer att förhyra 1 300 kvadratmeter för försäljning av djurtillbehör. I och med dessa nya förhyrningar är fastigheten fullt uthyrd.

I fastigheten Tvinnaren 4 har Nordlo Växjö & Ljungby AB, Småland Indoor Golf AB, Hiccon AB och IT Repair Store AB flyttat in i nya lokaler. Fastigheten har renoverats och uppgraderats senaste åren och inrymmer efter det olika typer av verksamhetsytor. Det skapar många olika möjligheter vilket de nya hyresgästerna i fastigheten är ett bevis på.

– Det är mycket glädjande att kunna välkomna nya hyresgäster till våra fastigheter i Västerport. Det visar på områdets attraktion och det för verksamheterna intressanta läge med närhet till centrum och Arena staden som närmsta granne. Uthyrningarna bidrar ytterligare till att stärka områdets helhetserbjudande, säger Claus Holmgren, Regionchef på CA Fastigheter i Växjö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige