Image

Buskqvist ny kontorschef för White i Örebro

Karriär Viktoria Buskqvist har tillträtt tjänsten som ny kontorschef i Örebro. Hon efterträder Anders Ejdeholt.
Publicerad den 12 November 2012
Viktoria Buskqvist. Bild: White. Bild: White
Viktoria Buskqvist. Bild: White.

– Jag har fått Örebros roligaste arkitektjobb. Att med glädje, gemenskap och kreativitet varje dag utveckla medarbetarna och våra affärer. Vi ska också intensifiera miljöarbetet och har nyligen anställt en miljöspecialist som börjar vid årsskiftet, säger Viktoria Buskqvist.
Viktoria Buskqvist är arkitekt och partner och anställdes 2007 på White i Örebro. Hon arbetar som både uppdragsledare och ansvarig arkitekt. Bland uppdragen finns för närvarande ett nytt huvudkontor och centrallager för Svenska Würth, studentbostäder och förortsförnyelse.
– Med Viktoria som ny kontorschef får Örebrokontoret en kompetent och erfaren chef med genuint intresse för människor, relationer och arkitektur. Jag ser alla möjligheter för kontoret att utvecklas ännu starkare, säger Monica von Schmalensee, vd för White.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige