Image

Bukowskis satsar på fastighetsmäkleri – rekryterar vd

Bolag Auktionshuset Bukowskis satsar på en fastighetsdel – Bukowskis Real Estate. Vd:n Catharina Bernstein kommer närmast från konkurrenten Skeppsholmen Sothebys.
Publicerad den 26 November 2013
Catharina Bernstein. Bild: Bukowskis
Catharina Bernstein.

Bukowskis Real Estate är just nu under uppbyggnad och står inför en nystart och därför har Catharina Bernstein rekryterats som vd. Hon har stor erfarenhet från fastighetsmarknaden och kommer närmast från Skeppsholmen Sotheby's där hon arbetat som mäklare och ansvarig för deras Skånekontor de senaste nio åren.

Catharina Bernstein är 41 år och kommer ursprungligen från Lund. Hon började sin karriär som tennisproffs och var vid 20 års ålder rankad som en av världens 250 bästa kvinnliga tennisspelare av WTA.

En axelskada satte dock stopp för karriären och Catharina Bernstein sadlade om och började som trainee och projektanställd inom olika affärsprojekt på en rad större företag, bland annat Vattenfall och Speed Ventures. I två år arbetade hon sedan framgångsrikt som finansanalytiker på Swedbank innan hon helt övergick till mäklarbranschen.

Nu kommer Catharina Bernstein att från grunden börja bygga upp Bukowskis Real Estate med mål att även kunna erbjuda kunderna mervärde i form av möjlighet att även köpa loss större bohag som tillhör unika bostäder som är till salu. Ett objekt de nu ska sälja är bland annat Villa Wethje i Falsterbo, en av Josef Franks berömda sommarvillor.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige