Image
Johannes Harlevi.
Johannes Harlevi. Bild: Bright Advokat

Bright Advokat får ny partner

Bolag Johannes Harlevi, advokat specialiserad främst inom entreprenadrätt och fastighetsutveckling med bred erfarenhet inom bland annat segmentet samhällsfastigheter, inträdde som partner i Bright Advokat den 1 mars 2020.
Publicerad den 18 Mars 2020

– Detta är ytterligare ett steg i vår strategi att stärka vår verksamhet och långsiktigt kunna ge fastighetsbranschens aktörer kvalificerad rådgivning inom fastighets- och entreprenadrätt. Vi arbetar kontinuerligt för att stärka vårt erbjudande och ser framför oss att vi genom fler rekryteringar under året kommer att bredda byråns kompetens, säger Cecilia Jussi-Pekka, advokat och partner på Bright Advokat.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Bright Advokat på Branschguiden

Bright Advokat är en ung och modern affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på fastighetsrätt. Vi har goda och långsiktiga relationer med våra klienter och erbjuder kvalificerad rådgivning som ger mervärde i våra klienters affärsverksamhet.

En förutsättning för att kunna ge affärsmässig rådgivning är att vi förstår och är uppdaterade på vad som händer i branschen där våra klienter är verksamma. Därför har vi valt att verka inom ett specifikt branschområde; fastighets- och byggbranschen.

Bright Advokat bistår med rådgivning inom fastighetsrättens alla område...

Läs mer om Bright Advokat på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige