Image

B-Young öppnar butik i Norrviddengalleria

UTHYRNING Modekedjan B-Young öppnar butik i Norrviddens galleria Flanör i Gävle.
Publicerad den 3 September 2010

- Det känns bra att vi har knutit ytterligare ett starkt varumärke till gallerian Flanör. B-Young passar mycket bra in i gallerians koncept och profil mot ett ungdomligt mode. Att nu Stortorget återinvigs är positivt för hela Gävle och gör gallerians entré så mycket trevligare och mer välkomnande för våra kunder, fortsätter Fredrik, säger Fredrik Thorgren marknadsområdeschef på Norrvidden Fastigheter i Gävle.

- Det är en gammal dröm som nu går i uppfyllelse när jag öppnar B-Young i Flanör. Det känns extra roligt att vi nu öppnar butiken i gallerian Flanör. Vi får nu närheten till andra butiker som vänder sig till samma målgrupp och kan inspirera och sporra varandra, säger Linda Haglund franchisetagare.

Det är i Yves Rochers tidigare lokal som B-Young flyttar in då Yves Rocher valt att lägga ned sin verksamhet i Gävle.

Under sensommaren har lokalen byggts om och anpassats för att stå klar till invigingen nu på söndag. Cervera och Hälsokraft blir B-Youngs närmsta grannar.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige