Image

Atrium Ljungberg skapar ny enhet

Bolag Atrium Ljungberg förändrar sin organisation inom uthyrning och etablering. Uthyrning av kontor och handel, som tidigare låg i två separata grupper, slås nu samman till en gemensam och stark etableringssavdelning som aktivt deltar i arbetet att skapa attraktiva stadsmiljöer.
Publicerad den 23 Mars 2018
Petter Klingofström. Bild: Atrium Ljungberg
Petter Klingofström. Charlotta Gustafson. Bild: Atrium Ljungberg
Charlotta Gustafson.

Charlotta Gustafson, i dag etableringschef handel, kommer från och med den 1 april tillträda som etableringschef för den nya avdelningen med ett team på cirka tolv personer. Petter Klingofström, tidigare etableringschef kontor, har redan börjat sin nya roll som Senior Leasing Advisor med fokus på uthyrningsarbete riktad mot stora företag och offentliga verksamheter.

– Med en gemensam grupp av specialister inom både kontor och handel kan vi hitta synergier i uthyrningsarbetet och dra nytta av varandras kompetenser. Med ett sammanslaget team och en satsning på en mer proaktiv storkundsbearbetning kommer vi kunna tillgodose kundernas behov på ett bättre sätt, möta framtidens utmaningar och nå våra tillväxtmål, säger Monica Fallenius affärsområdeschef på transaktion och etablering.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige