Image
Gränbystadens entré.
Gränbystadens entré. Bild: Johanna Kassel/Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg gör ny uthyrning i Gränbystaden

Uthyrning I Gränbystaden i Uppsala etablerar nya butiker och restauranger sig. Fastighetsägaren, Atrium Ljungberg, har tecknat nya hyresavtal och under våren slår dörrarna upp till ett antal nya butikskoncept.
Publicerad den 15 April 2024

Det tyska familjeföretaget Deichmann, som grundades redan 1913, är en skokedja med 4500 butiker i 31 länder. Nu expanderar kedjan och inviger den 25 april en butik om drygt 400 kvadratmeter i Gränbystaden i Uppsala.

– Vi är glada över att äntligen kunna öppna i Gränbystaden, som vi anser är Uppsalas absolut bästa köpcentrum. Där finns ett brett utbud och nu kommer det dessutom att finnas en Deichmann-butik där. Det har länge varit ett mål för oss, säger Thomas Christensen, vd på Deichmann Skandinavien.

Dessutom sker nya satsningar bland befintliga butiker. Indiska, Stadsmissionen Second Hand, Calzedonia och Intimissimi har omlokaliserat och öppnat upp i nya butikslokaler. Även Lagerhaus omlokaliserar och öppnar i juni. Samtidigt utökar Synsam sina ytor till drygt 300 kvadratmeter med ett nytt koncept, Synsam Megastore med Synsam Outlet i samma butik, som öppnar den 17 maj.

– Gränbystaden är helt rätt plats för oss att satsa vidare på. Vi är mycket glada att hälsa Uppsalaborna välkomna till vår megastore-butik, med marknadens bredaste sortiment av glasögon, terminalglasögon, solglasögon, sportglasögon och kontaktlinser. Synsam ska alltid finnas där våra kunder finns och det är därför extra roligt att nu få öppna i Gränbystaden, säger Krister Duwe, Synsams Sverigechef.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige