Image

Aspect och SVR blir Samhällsbyggarna

Bolag Lantmätarnas och Fastighetsekonomernas Riksförening, Aspect, och Svenska Väg- och Vattenbyggares Riksförbund, SVR, går samman och bildar Samhällsbyggarna.
Publicerad den 27 Februari 2013

Därmed blir den nybildade branschorganisationen sektorns ledande individnätverk med cirka 5 000 medlemmar.

Samhällsbyggarna verkar för ett aktivt utbyte mellan olika yrkesroller inom sektorn samt bidrar till att en hög kompetensnivå upprätthålls. Dessutom har organisationen som mål att vara aktiv i debatten för att ytterligare stärka ställningen för medlemmarna.

- Med den nya föreningen får vi en ännu bättre bas för att stärka och utveckla alla oss samhällsbyggare. Vi utgör nu ett stort nätverk där vi kan utveckla våra yrkesroller, men också ett nätverk för gott kamratskap, säger Jan Byfors, ordförande i Samhällsbyggarna.

- En av föreningens viktigaste uppgifter är att arbeta för att branschen håller rätt kompetensnivå. Här vill vi bidra till att göra samhällsbyggandet mera känt hos unga personer som potentiellt kan söka sig till sektorn. Dessutom vill vi stärka samhällbyggarnas röst i debatten, Olof Johansson, vd för Samhällsbyggarna.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige