Image
Fastigheten Rektangeln 9.
Fastigheten Rektangeln 9. Bild: Areco

Areco Properties köper Rektangeln 9 av Castellum

Bolag Förvärvet är i linje med företagets mål att skapa en stark och varaktig närvaro i Öresundsregionen. Fastigheten tillträddes 3 maj 2023.
Publicerad den 8 Maj 2023

Fastigheten liger längs Västkustvägen på Spillepengens industriområde.

– Vi är mycket glada över förvärvet som är en viktig del av vår långsiktiga plan att bygga upp en konkurrenskraftig fastighetsportfölj i Öresundsregionen. Genom att kombinera vår expertis och passion för fastighetsutveckling är vi övertygade om att vi kan skapa en arbetsplatsmiljö som attraherar hyresgäster från olika branscher, säger Victoria Areskog Lejbman, vd för Areco Properties.

Fastigheten, som innehåller 3 600 kvadratmeter kontorsytor och har en tomtyta på 6 335 kvadratmeter, tillträddes den 3 maj 2023. Genom att förvärva fastigheten Rektangeln 9 stärker Areco Properties sin närvaro i området.

– Vår målsättning är att hyra ut de vakanta lokalerna under 2023 samt att på långt sikt förbättra den övergripande kvaliteten på fastigheten. Vi välkomnar såväl befintliga som nya hyresgäster, avslutar Victoria Areskog Lejbman.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige