Image

Anders Arfvén ny affärsområdeschef på Veidekke

Karriär Veidekke har rekryterat Anders Arfvén till rollen som ansvarig för affärsområde Bygg i Veidekke Entreprenad. Som affärsområdeschef kommer han att ingå i Veidekke Sveriges ledningsgrupp samt i styrelsen för Veidekke Bostad och Hoffmann.
Publicerad den 16 Oktober 2013

Anders Arfvén kommer närmast från Peab Sverige, där han för närvarande arbetar som divisionschef för Nordost.

– Med Anders Arvéns breda erfarenhet och kompetens inom husbyggnadsverksamhet stärker vi affärsområdet Bygg. Hans intresse och fallenhet för involverande arbetsprocesser och affärsutveckling nära kunderna kommer också att bidra positivt till Veidekkekoncernens satsning på Sverige, säger Per-Ingemar Persson, koncerndirektör för Veidekke i Sverige.

– Efter många väldigt fina och utvecklande år i Peab känns det spännande och utmanade att gå vidare inom byggbranschen. Att börja på Veidekke känns rätt och jag tror på deras arbetssätt där man i ett tidigt stadie involverar både kund, medarbetare och konsulter för en effektiv men även säker produktion. Det är en kultur jag känner igen mig i och Veidekkekoncernens ambitioner att växa i Sverige är spännande. Veidekke arbetar också med att ha med sina medarbetare i olika interna beslutsprocesser vilket tilltallar mitt eget sätt att arbeta, säger Anders Arfvén.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige