Image
Åhléns öppnar i Kvarteret Igor.
Åhléns öppnar i Kvarteret Igor. Bild: Pixprovider

Åhléns öppnar nytt varuhus i Västerås

Uthyrning Åhléns etablerar sig hos Stadsrum Fastigheter i Kvarteret Igor i Västerås.
Publicerad den 11 April 2023

Preliminär öppning av det nya varuhuset är satt till hösten 2024.
– Det känns väldigt inspirerande att öppna ett varuhus i centrala Västerås igen och att få bidra till en levande och växande stadskärna. Läget och lokalen känns perfekt för oss, det blir ett stort varuhus där vi kan visa upp ett brett tillspetsat sortiment och göra ett fantastiskt varuhus med nya inslag, säger Ayad Al-Saffar, vd för Åhléns.
– Vi fortsätter vårt arbete att kontinuerligt utveckla och förädla våra platser i nära samverkan med hyresgäster, kommuner och det lokala näringslivet. Allt för att skapa naturliga mötesplatser som innehåller det mesta för människors dagliga behov. Åhléns etablering ligger helt i linje med vårt arbete att skappa levande stadsrum, säger Jens Halvarsson på Stadsrum Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige