Image
Åhléns öppnar i Kvarteret Igor.
Åhléns öppnar i Kvarteret Igor. Bild: Pixprovider

Åhléns öppnar nytt varuhus i Västerås

Uthyrning Åhléns etablerar sig hos Stadsrum Fastigheter i Kvarteret Igor i Västerås.
Publicerad den 11 April 2023

Preliminär öppning av det nya varuhuset är satt till hösten 2024.
– Det känns väldigt inspirerande att öppna ett varuhus i centrala Västerås igen och att få bidra till en levande och växande stadskärna. Läget och lokalen känns perfekt för oss, det blir ett stort varuhus där vi kan visa upp ett brett tillspetsat sortiment och göra ett fantastiskt varuhus med nya inslag, säger Ayad Al-Saffar, vd för Åhléns.
– Vi fortsätter vårt arbete att kontinuerligt utveckla och förädla våra platser i nära samverkan med hyresgäster, kommuner och det lokala näringslivet. Allt för att skapa naturliga mötesplatser som innehåller det mesta för människors dagliga behov. Åhléns etablering ligger helt i linje med vårt arbete att skappa levande stadsrum, säger Jens Halvarsson på Stadsrum Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserien del 4: Från ruinens brant till lyckad rekonstruktion

Bolag Ett turbulent år. Så kan man sammanfatta året mellan 2019 till 2020 för Real Holding. Men de lyckades vända på skutan trots att rekonstruktionen tog mer än ett år att genomföra. Det läser du här mer om i Fastighetssveriges fjärde del i artikelserien om konkurser och rekonstruktioner vi minns.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige