Image
Ett 1 650 kvadratmeter stort eventcenter öppnar i Mjölby i slutet av året.
Ett 1 650 kvadratmeter stort eventcenter öppnar i Mjölby i slutet av året. Bild: RSD

1 650 kvadratmeter eventcenter till Mjölby

Uthyrning Nu är det klart att ett stort eventcenter med restaurang och ett brett utbud av aktiviteter öppnar i Mjölby. Platsen blir Galleria Kvarnen i centrala staden. Det nya eventcentrat öppnar under november 2021 och ger drygt 30 nya jobb till Mjölby.
Publicerad den 17 Mars 2021

Eventcentret kommer att erbjuda såväl mat och dryck som aktiviteter som en unik bowlingupplevelse, black light minigolf, virtual reality-event med mera. Eventcentret kommer att ha en yta om 1 650 kvadratmeter beläget på nedre plan.

Bakom satsningen står Nordic Amusement Group och Galleria Kvarnen, som ägs av kommunens fastighetsbolag FAMI.

RSD har under flera år anlitats av Galleriabolaget och kommunen för att utveckla Galleria Kvarnen och hela Mjölby stadskärna, och har även hjälpt till med förhandlingen och uthyrningen till Eventcenter. Ansvarig konsult hos RSD har varit Anne Kippler.

Vd i Galleria-bolaget är Dag Segrell. Han gläder sig över den nya hyresgästen.
– Den nya restaurangen i eventcentret kompletterar Gallerians utbud och kommer att locka många besökare, till glädje för alla verksamheter i Gallerian. Jag vill också rikta ett särskilt tack till RSD, som på ett fantastiskt fint sätt hjälpt oss med denna viktiga etablering, säger Dag Segrell.

RSD:s vd Anna Wikerman:
– Det är otroligt roligt att kunna utveckla Galleria Kvarnen och Mjölby, och med uthyrningen till Eventbolaget är vi en god bit på väg. Det visar att marknaden ser positivt på framtiden och Mjölby.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige