Image

Winkvist strategichef på Peab

Karriär Niclas Winkvist har utsetts till chef för strategi och affärsstöd på Peab. Han tar också plats i koncernledningen.
Publicerad den 31 Juli 2012
Niclas Winqvist. Bild: Peab. Bild: Peab
Niclas Winqvist. Bild: Peab.

Han behåller i sin nya roll ansvaret för förvärv och investeringar, och tar samtidigt det samlade ansvaret för koncernens strategiarbete, som tidigare varit fördelat på flera medarbetare.

Niclas Winkvist är 45 år, och har tidigare arbetat som CFO för Peab Industri.

– Utnämningen av Niclas Winkvist riktar fokus på det viktiga strategiarbetet vi bedriver, och jag är övertygad om att Niclas är rätt person att leda det, säger Peabs vd och koncernchef Jan Johansson.

Ytterligare en ändring i koncernledningen:

Mats Johansson, vice vd med ansvar för etik och säkerhet, lämnar i enlighet med sitt pensionsavtal sin befattning. Ansvaret för frågorna överförs till personaldirektör Tina Hermansson Berg.

– Mats har under sina sex år i koncernledningen bidragit till att utveckla Peab inom flera viktiga områden, och jag vill tacka honom för hans insatser, fortsätter Jan Johansson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige