Image

Tengbom rekryterar ny chef för stadsbyggnadsstudion i Stockholm

Karriär Tengbom rekryterar Malin Olsson som chef för stadsbyggnadsstudion. Hon kommer närmast från Stockholms stadsbyggnadskontor och började sin tjänst hos Tengbom den 26 november.
Publicerad den 30 November 2012

Malin Olsson är planeringsarkitekt och har varit yrkesverksam inom branschen sedan 1997. Hon har en gedigen erfarenhet inom hållbar stadsutveckling, bland annat som ansvarig planarkitekt för Hammarby Sjöstad. Malin har sedan 2008 haft rollen som sektionschef på Stockholms stadsbyggnadskontor. Hon är en eftertraktad föreläsare såväl i Sverige som internationellt med ett tydligt fokus på den holistiska och integrerade process som präglar det svenska stadsbyggandet.
– Vi är glada att Malin Olsson vill bli en del av Tengbom. Med sina unika erfarenheter kommer hon att kunna bidra till en fortsatt stark utveckling av stadsbyggnadsstudion i Stockholm, säger Magnus Meyer, vd på Tengbom.
– I min tidigare roll har jag kommit i kontakt med Tengboms medvetna och kvalitativa arbete med analys, process och hållbart stadsbyggande. För mig känns det väldigt inspirerande att få fortsätta driva och utveckla detta arbete tillsammans med medarbetarna i studion och inom övriga delar av Tengboms många kompetensområden, säger Malin Olsson, studiochef Stadsbyggnad Stockholm.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige