Image

Tengbom rekryterar kontorschef till Malmö

KARRIäR Karin Fagerberg lämnar Fojab Arkitekter och tjänsten som vice vd och blir kontorschef på Tengbom i Malmö från och med den 1 september. Uppdraget handlar om att utveckla och utöka verksamheten i Öresundsregionen. På Fojab Arkitekter ansvarade Karin bland annat för uppbyggnaden av bolagets Stadsbyggnadsavdelning.
Publicerad den 26 Augusti 2010

Karin har en bred och gedigen erfarenhet och en god kännedom om marknaden i södra Sverige och är utbildad arkitekt vid Lunds Tekniska Högskola.

- Karin Fagerberg blir en stor tillgång för Tengbom. Hennes kunskap, erfarenhet och kontaktnät kommer att stärka bolaget och vara en viktig del i vår fortsatta utveckling, konstaterar Mats Åsemo, regionchef syd för Tengbom.

Den tidigare kontorschefen Christer Blomqvist som framgångsrikt har byggt upp Tengboms verksamhet i Malmö kommer att fortsätta som studiochef på Malmökontoret.

Tengboms verksamhet i Öresundsregionen omfattar idag cirka 45 medarbetare med egna avdelningar för stadsbyggnad, landskap, inredning och byggnadsarkitektur.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige