Image
Erik Blix är moderator i spår Region som i övrigt består av talarna Henrik Einarsson, Carina Kloek-Malmsten, Bjarne Fjellanger, Haleh Lindqvist, Erik Fischer, Fredrik Olsson och Joakim Garfvé.
Erik Blix är moderator i spår Region som i övrigt består av talarna Henrik Einarsson, Carina Kloek-Malmsten, Bjarne Fjellanger, Haleh Lindqvist, Erik Fischer, Fredrik Olsson och Joakim Garfvé.

Temaspår region: en djupdykning i kranskommunernas projekt och tillväxtparametrar

Lokalmarknadsdagen Vår Den 17 januari sparkas fastighetsåret 2019 i gång i och med att branschen samlas på Elite Park Avenue Hotel. Vill du ha en rejäl uppdatering om de hetaste projekten och konjunkturella läget i några av våra kranskommuner ska du inte missa den här dagen.
Publicerad den 6 December 2018

Fastighetsåret 2019 sparkas igång den 17 januari när branschen samlas på Elite Park Avenue Hotel och klassiska Lokalmarknadsdagen. Säkra din plats här! (Boka tidigt-rabatt 4 för 3, gäller till och med 21 december)


I temaspåret Region får vi en fullödig uppdatering om de hetaste projekten inom handel, logistik, kontor och bostäder i några av våra kranskommuner (Mölndal, Kungälv och Härryda). Samt en uppdatering på de viktigaste nyckeltalen.

Spåret inleds med att Business Region Göteborgs etableringschef Henrik Einarsson ger en ordentlig uppdatering på nyckeltal och tillväxtparametrar i våra kranskommuner.
Därefter kommer Carina Kloek-Malmsten, näringslivschef i Mölndal samt Mölndalas vd Bjarne Fjellanger bland annat ge en bild av det stora utvecklingsområdet Forsåker samt dess kommande betydelse för Mölndal.
Efter det kommer situationen i Kungälv att belysas, inte minst genom en uppdatering på Kongahälla Center, Sveriges just nu största köpcentrumprojekt. Talare är Haleh Lindqvist, kommundirektör i Kungälv samt Erik Fischer, vd för Adapta Fastigheter.
Och så avslutas spåret med en ordentlig genomgång av läget i Härryda, inte minst utvecklingen vid Landvettersjön. Talare här är Fredrik Olsson, näringslivschef i Härryda och Joakim Garfvé, projektchef på Next Step Group.

Dagen kommer i övrigt att innehålla en hel del inspiration och fördjupning – på Lokalmarknadsdagen får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Business Region Göteborg.

Partners är Advokatfirman Delphi, Fasticon och Novi Real Estate.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige