Image

Stockholm får nytt mässområde

Stockholm Maskinexpo har köpt Skepptuna Golfbana med 63 hektar mark, och skapar ett nytt område för utomhusmässor. Namnet blir Stoxa - Stockholm Outdoor Exhibition Area- och målsättningen är att detta ska bli norra Europas vackraste mässområde.
Publicerad den 20 Maj 2011
Stockholm Outdoor Exhibition Area, så lyder namnet på Maskinexpos nya mässområde. Bild: Maskinexpo. Bild: Maskinexpo
Stockholm Outdoor Exhibition Area, så lyder namnet på Maskinexpos nya mässområde. Bild: Maskinexpo.

De 630 000 kvadratmeterna består av bland annat böljande landskap med björkdungar, gräsytor och dammar.
- Vi är glada att Maskinexpo beslutat sig för att flytta sin verksamhet till Sigtuna kommun och kan i och med detta ytterligare förstärka antalet arbetstillfällen. Det här visar att man tillsammans med starka företag kan etablera arbetstillfällen som ger utvecklingsmöjligheter även för andra näringsidkare, säger Bosse Andersson (C), kommunalråd i Sigtuna kommun.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige