Image
Stendörren förvärvar ännu en lagerfastighet i Köpenhamnsregionen.
Stendörren förvärvar ännu en lagerfastighet i Köpenhamnsregionen. Bild: Stendörren

Stendörren förvärvar ny lagerfastighet i Köpenhamnsregionen

Transaktioner Stendörren har förvärvat lagerfastigheten Kirstinehöj 12, Kastrup från en privat säljare för 28 miljoner kronor.
Publicerad den 3 Maj 2022
Annons
Image

Stendörren har förvärvat lagerfastigheten Kirstinehöj 12, Kastrup från en privat säljare. Fastigheten kompletterar Stendörrens befintliga bestånd i Köpenhamnsregionen väl. Överenskommet fastighetsvärde uppgår till 20 miljoner danska kronor motsvarande cirka 28 miljoner svenska kronor och den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 1 716 kvadratmeter.

Fastigheten är fullt uthyrd till en hyresgäst på ett hyresavtal som löper till och med juni 2032. Efter förvärvet består Stendörrens bestånd i Köpenhamnsregionen av 7 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 27 000 kvadratmeter.

Tillträde beräknas ske den 1 juli 2022.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Swedbank: Så kan hyreshöjningarna påverka inflationen

Ekonomi/Finansiering I fredags förra veckan var sista dagen för hyresvärdarna att skicka in framställan om hyresjusteringar inför 2023 års hyresförhandlingar. Fastighetsägarna Stockholm gick under september ut med en uppmaning om att fastighetsägare skulle efterfråga en hyreshöjning på 9,5 procent. Fastighetssverige har kollat närmare på hur det skulle påverka inflationen om Fastighetsägarna fick sin vilja igenom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige