Image
Illustration av centret.
Illustration av centret. Bild: Skanska

Skanska tecknar tilläggsavtal i New Jersey om 900 miljoner kronor

Bygg/Arkitektur Skanska har tecknat ett tilläggskontrakt med RWJ Barnabas Health för byggnationen av en vårdbyggnad för cancervård i Livingston, New Jersey, USA. Tilläggskontraktet är värt 85 miljoner dollar, cirka 900 miljoner kronor, vilket kommer att inkluderas i orderingången för USA för det tredje kvartalet 2023.
Publicerad den 4 Oktober 2023

Byggnaden på Cooperman Barnabas Medical Center campus består av fem våningsplan om totalt 13 000 kvadratmeter och ska användas för cancervård. Ett parkeringsgarage kommer också att byggas.

Byggstart skedde i september 2022 och byggnationen beräknas vara slutförd i mot slutet av 2025.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige