Image

Sernekes HR-chef lämnar för Aarsleff

Karriär Den nyinrättade rollen som HR-chef på bygg- och anläggningsföretaget Aarsleff tillträds av Anna Glimdén. Hon tar samtidigt plats i ledningsgruppen.
Publicerad den 18 April 2018
Anna Glimdén. Bild: Aarsleff
Anna Glimdén.

Anna Glimdén kommer närmast från Serneke där hon arbetade som HR-chef. En strategisk position där hon byggde upp HR-organisationen under bolagets tillväxtresa. Med erfarenhet av att både etablera och leda affärsdrivna HR-organisationer och över 20 år i branschen tar hon sig an den nyinrättade rollen som HR-chef för Aarsleff Sverige.

– Jag känner stor lust och ödmjukhet inför att ta mig an uppdraget. Aarsleff är ett framgångsrikt och spännande bolag där många medarbetare stannar under väldigt lång tid, en faktor som känns särskilt spännande. Människor är nyckeln till framgång och jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter för att utveckla organisationen vidare, säger Anna Glimdén.

Rollen kommer att innebära ett övergripande ansvar för HR-frågor samt att skapa och införa processer och strukturer för HR-arbetet. Fokus kommer bland annat att ligga på Employer Branding, ledarskapsutveckling och rekrytering. En central del av arbetet kommer att handla om att bygga vidare på bolagets befintliga kultur ur ett HR-perspektiv.

– Vi står inför en spännande tillväxtresa och Anna är en viktig person då hennes erfarenhet och kunnande är värdefull för vår organisation. Engagerade och professionella medarbetare skapar bra kundupplevelser och är vår viktigaste tillgång. En tillgång som vi vill bibehålla och stärka vidare in i framtiden. Annas kompetens inom HR och branschen förstärker vårt fokus och är helt i linje med vad vi sökt, säger Stefan Indahl, vd, Aarsleff Rörteknik.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige