Image
Tomas Kruth.
Tomas Kruth. Bild: RSD

RSD rekryterar – stärker utveckling av stadskärnor

Karriär Tomas Kruth, närmast från Tyréns, förstärker teamet på RSD med uppdrag att arbeta med utveckling av Sveriges stadskärnor.
Publicerad den 18 Mars 2020

RSD väljer den offensiva vägen framåt och satsar på nyrekryteringar, nu senast med Tomas Kruth.

– Vi tror på Sveriges stadskärnor, men ser idag att många städer står inför stora utmaningar och behöver arbeta aktivt med stadskärnan, dess utbud och attraktivitet. Av den anledningen har vi knutit Tomas Kruth till teamet på RSD för att arbeta bland annat med modellen Stadens Utbud som vi erbjuder Sveriges kommuner, säger Anna Wikerman, vd RSD.

Tomas Kruth har varit verksam inom köpcentrum och stadsutveckling under 25 år, bland annat som centrumledare på A6 Center (nuvarande Asecs) i Jönköping. Därefter har han arbetat med utvecklingsfrågor inom såväl köpcentrum som stadskärnor, i eget konsultföretag, utbildade på Internationella handelshögskolan i Jönköping och med fastighetsrådgivning och stadsutveckling på branschorganisationen Fastighetsägarna. Nu senast har Tomas Kruth varit konsult och processledare på Tyréns. De senaste tio åren har han haft ett stort engagemang i Svenska Stadskärnor där han också finns med i ledningsgruppen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige