Image
Tomas Kruth.
Tomas Kruth. Bild: RSD

RSD rekryterar – stärker utveckling av stadskärnor

Karriär Tomas Kruth, närmast från Tyréns, förstärker teamet på RSD med uppdrag att arbeta med utveckling av Sveriges stadskärnor.
Publicerad den 18 Mars 2020

RSD väljer den offensiva vägen framåt och satsar på nyrekryteringar, nu senast med Tomas Kruth.

– Vi tror på Sveriges stadskärnor, men ser idag att många städer står inför stora utmaningar och behöver arbeta aktivt med stadskärnan, dess utbud och attraktivitet. Av den anledningen har vi knutit Tomas Kruth till teamet på RSD för att arbeta bland annat med modellen Stadens Utbud som vi erbjuder Sveriges kommuner, säger Anna Wikerman, vd RSD.

Tomas Kruth har varit verksam inom köpcentrum och stadsutveckling under 25 år, bland annat som centrumledare på A6 Center (nuvarande Asecs) i Jönköping. Därefter har han arbetat med utvecklingsfrågor inom såväl köpcentrum som stadskärnor, i eget konsultföretag, utbildade på Internationella handelshögskolan i Jönköping och med fastighetsrådgivning och stadsutveckling på branschorganisationen Fastighetsägarna. Nu senast har Tomas Kruth varit konsult och processledare på Tyréns. De senaste tio åren har han haft ett stort engagemang i Svenska Stadskärnor där han också finns med i ledningsgruppen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

RSD Retail på Branschguiden

Vi bistår kommuner och privata fastighetsägare med strategisk rådgivning för ett aktivt ägarskap,
vilket i sin tur leder till ett ökat fastighetsvärde.

Vår organisation möjliggör ett flexibelt och nära arbetssätt med våra kunder, samtidigt är vi tillräckligt många med bred kompetens för att hantera komplexa projekt. Resultatet bygger på dialogen med våra uppdragsgivare och den kreativitet detta samarbete skapar.
Vi erbjuder såväl strategisk rådgivning som tillgångsförvaltning och utveckling/projektledning för att därmed säkra kapitalet i fastigheten både på k...

Läs mer om RSD Retail på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY