Image

Perfect Group rekryterar internationell arkitekt

Karriär Perfect Group rekryterar arkitekten Marco Martinelli.
Publicerad den 10 Januari 2013
Marco Martinelli. Bild: Perfect Group.
Marco Martinelli.

Marco Martinelli är utbildad i Rom och i Köpenhamn och innehar en Bachelor and a Master degree i arkitektur. Han började sin yrkesbana i modellstudion hos Henning Larsen Arkitekter i Köpenhamn för att sedan flytta till Stockholm och arbeta som projektdesigner hos Lervik Design.

Sedan hösten 2012 har Marco sin position som arkitekt hos Perfect Group i Stockholm där han arbetar inom verksamheterna Perfect Place – med koncept, design och inredning i kontorsprojekt och med utveckling av aktivitetsbaserade arbetsplatser – och Perfect Design – med konceptuella designlösningar för hotell, restauranger och konferensanläggningar.
- Vi är glada att ha lyckats värva Marco till vårt team. Hans förmåga att tänka flöden och omsätta lokalen och dess gestaltning till inspirerande, kreativa och behagliga miljöer är en stor tillgång. Hans sätt att lyfta in lösningar från hotell och restauranger in i kontoren, och vice versa, är ett riktigt bra exempel på hur vi inom Perfect Group vill arbeta för att ge våra kunder den allra bästa lösningen, säger Karin Ståhl, vd för Perfect Group Stockholm.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige