Image

Ny vd till MVB Syd

Karriär Christer Nilsson har utsetts till ny vd för byggbolaget MVB Syd. Han har tidigare varit distriktschef på Skanska. Samtidigt utses Nevenka Mesic Tiderström, för närvarande arbetschef, till avdelningschef inom bolaget.
Publicerad den 21 Augusti 2012

Tillträdande vd:n Christer Nilsson har lång erfarenhet av entreprenadbranschen, bland annat som distriktschef och arbetschef i Skanska. Vidare har han varit vd för det västsvenska bygg- och fastighetsbolaget Tage & Söner. Han är 56 år gammal och bosatt i Helsingborg.

- MVB har som ambition att expandera ytterligare i nordvästra Skåne, där vi bland annat uppför en multiarena i Helsingborg. Christers goda kännedom om byggmarknaden i denna region kommer att underlätta för oss att lyckas med denna ambition. Det är med stor tillförsikt vi hälsar Christer Nilsson välkommen till MVB-familjen, säger Kenneth Orrgren, styrelseordförande i MVB.

Som tidigare meddelats, övergår Bo Tiderström från att vara vd för MVB Syd till koncernchef med ansvar för MVB:s samlade nationella verksamhet.

MVB bedriver verksamhet inom husbyggnadsbranschen i Skåne-, Stockholms- och Göteborgsregionerna via MVB Syd, Öst och Väst samt Astor Bygg. I Skåne finns även anläggningsverksamhet. I varje region bedrivs verksamheten som självständiga dotterbolag med enskilda verkställande direktörer och ledningar.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige