Image

Ny vd på Sunda Hus

Karriär Sunda Hus, som tillhandahåller system för hälso- och miljöbedömning av byggvaror, har en ny vd, efter Kjell Isacson som går i pension vid årsskiftet.
Publicerad den 22 November 2011
Arvid Jannert. Foto: Lars Segerström. Bild: Lars Segerström
Arvid Jannert. Foto: Lars Segerström.

Det är den nuvarande marknadsansvarige, Arvid Jannert, som tar vid efter Isacson.

– Det är fantastiskt roligt och intressant att se hur den svenska bygg- och fastighetsbranschen successivt tar ett allt större ansvar för en hållbar utveckling av samhället, säger Margareta Josefsson, ordförande för Sunda Hus styrelse.

- Bolaget står inför spännande tekniska och marknadsorienterade möjligheter och Arvid Jannert har rätt kvalifikationer och en bred bakgrund för att leda bolaget vidare efter Kjell Isacson.

Fakta
Sunda Hus Miljödata är ett system för hälso- och miljöbedömning av produkter i bygg- och fastighetsbranschen. Kärnan i systemet är en databas med ämnen, material och produkter. Systemet består idag av över 63 000 bedömda produkter och artiklar.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige