Image

Ny värderingschef på CB Richard Ellis

KARRIäR Anders Almqvist är ny värderingschef på CB Richard Ellis. Han har arbetat med värderingsfrågor sedan början av 90-talet.
Publicerad den 24 Maj 2010

Almqvist kommer närmast från egen verksamhet i bolaget ARES, Almqvist Real Estate Solutions. Dessförinnan var har värderingschef på Cushman & Wakefield.

- Det känns mycket stimulerande att börja på CBRE. CBRE är ett stort internationellt företag som har en stark position i Sverige, säger Anders Almqvist.

- Anders kommer att ta det övergripande ansvaret för värdering i Sverige men även vara delaktig i processen. Hans erfarenhet och vår satsning på det redan kunniga värderingsteamet kommer att stärka vår position i Sverige ytterligare, Johan Elfstadius, vd på CB Richard Ellis Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunikationschefens bästa tips: "Kultur äter strategier till frukost"

Karriär Från musikbranschen till Norrlands största fastighetsbolag. Mia Forsgren har en lång erfarenhet inom kommunikationsarbete, men snart lämnar hon den resa som hon och Diös har gjort det senaste decenniet. För Fastighetssverige berättar hon om tipsen ett växande fastighetsbolag bör ha med sig i att bygga sitt varumärke.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige