Image

Niras förstärker i Stockholm

Bolag Henrietta Lumme Kinnunen, Magnus Axberg och Olof Johansson är de nya namnen på Niras Corporate Real Estate Services.
Publicerad den 24 April 2015

Henrietta Lumme Kinnunen började som projektledare i januari och kommer närmast från en tjänst på Cresnia som projektledare för lokal- och flyttprojekt.

I mars började Magnus Axberg som seniorkonsult. Magnus kommer närmast från Trafikverket. Magnus kommer att ha ansvar för flera av bolagets nyckelkunder och ha en aktiv roll i vår fortsatta satsning och utveckling inom offentlig sektor.

Olof Johansson började i slutet av mars som projektledare. Olof kommer närmast från en tjänst som kommersiell förvaltare på Swedavia, Arlanda.

– Det är väldigt roligt att få hälsa våra nya medarbetare välkomna till en spännande och utmanande verksamhet. Vi har en mycket positiv utveckling inom affärsområdet med många nya uppdrag och nya kunder samt ytterligare rekryteringar på gång, så framtiden känns riktigt positiv, säger Ingela Johansson, affärsområdeschef på CRES (Hyresgästrådgivning på svenska).

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige