Image

Megastjärnan blir delägare i svenska fastighetsprofilens bolag: "Bland det roligaste jag har gjort"

Bolag En svensk fastighetsprofil och en internationell megastjärna i affär? Det har blivit faktum i Grekland där Giannis Antetokounmpos bolag investerat i Stenhus-ägaren Elias Georgiadis-ägda Hellenic wineries. För Fastighetssverige berättar Elias Georgiadis om affären med världsstjärnan, framgångarna med det grekiska fastighetsbolaget Premia Properties och om situationen på den grekiska marknaden. – Jag har gjort ganska många roliga saker men det här är verkligen bland det roligaste; att få in Giannis som delägare och ambassadör i ett av våra bolag, säger Elias Georgiadis.
Publicerad den 6 September 2023
- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Hållbarhetschefen: "Vi kan inte lagstifta engagemang"

Bolag Det är frivilligheten som gör platssamverkan lyckad. Det menar Mia Häggström, hållbarhetschef på Fabege. Just nu pågår en statlig utredning för en lagstiftning som undersöker frågan om att göra platssamverkan obligatoriskt för att öka tryggheten i den byggda miljön och arbeta brottsförebyggande. – Risken är att det blir ineffektivt och dyrt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige