Image

Logistic Contractor bygger för A-förpackning

Bygg Logistic Contractor har tecknat ett entreprenadavtal med A-förpackning AB gällande en logistikanläggning på cirka 4 000 kvadratmeter i Eskilstuna Logistikpark.
Publicerad den 8 Juni 2012

Anläggningen byggs för A-förpackning AB, ett västsvenskt emballageföretag. Företaget har sitt huvudkontor i Göteborg och är sedan tidigare etablerat även i Eskilstuna men kommer genom denna satsning att stärka sin position och närhet i Mälardalen och Stockholmsområdet.

Den nya logistikanläggningen byggs i ett plan på cirka 4 000 kvadratmeter inklusive en kontors¬del på cirka 120 kvadratmeter.

Byggstart för projektet är maj 2012 och byggtiden är cirka nio månader.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige