Image
Catenas vd Benny Thögersen.
Catenas vd Benny Thögersen. Bild: Axel Ohlsson

Ledningsförändringar på Catena

Bolag Catena genomför förändringar i ledningsgruppen i syfte att komma ännu närmare kunderna, säkerställa en effektiv ledning och styrning och bidra till ett starkare fokus på plats- och projektutveckling.
Publicerad den 6 April 2020

Catenas ledningsgrupp kommer, när förändringarna verkställs 1 maj 2020, att bestå av vd, CFO, Finanschef, Affärs- och fastighetschef samt Chef Affärsstöd. De två nya rollerna utgörs av Affärs- och fastighetschef med ansvar för regioner, projekt och affärsutveckling samt Chef Affärsstöd med ansvar för HR, kommunikation och hållbarhet. Målsättningen med de båda nya rollerna i ledningsgruppen är att skapa ännu bättre förutsättningar för att nå bolagets högt ställda mål i en ständigt föränderlig omvärld.

– Detta är ett naturligt steg i en omställning där vi säkerställer närheten till våra kunder, skapar effektiva beslutsvägar och möjliggör kunskapsdelning i alla delar av verksamheten, samtidigt förstärks vårt fokus på plats- och projektutveckling ytterligare, säger Catenas vd Benny Thögersen.

Utöver vd Benny Thögersen, består den nya ledningsgruppen därmed av vvd/CFO Sofie Bennsten som också blir tf Chef Affärsstöd, Finanschef Peter Andersson samt vvd/Affärs- och fastighetschef Jörgen Eriksson.

Bolagets regionchefer kommer att rapportera till Affärs- och fastighetschefen i ett tydligare affärsdrivande sammanhang med starkt fokus på projektutveckling. Fastighetsrörelsen är som tidigare organiserad i fem regioner för att säkerställa närhet till kunder och lokala aktörer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Catena AB på Branschguiden

Raka spåret till smartare logistik

På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien.
Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Genom proaktivt arbete och kontinuerlig bevakning av trender inom logistikmarknaden kan vi säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik.

Läs mer om Catena AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Oscar Properties flyttar fram årsredovisningen – igen: "Signalerar konkurshot"

Bolag Pressen ökar ytterligare på Oscar Properties som under tisdagskvällen flyttade fram sin fullständiga årsredovisning för sjätte gången på en och en halv månad. Istället lämnade bolaget en preliminär årsredovisning som inte är godkänd och saknar revisorernas kommentarer. Fastighetssverige berättar mer om detaljerna kring bolagets senaste drag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY